Ons DNA

Leer ons beter kennen

Het begin

Unique United begon eigenlijk als twee compagnons die een gesprek hadden over “Hoe het zal zijn als er let-ter-lijk voor iedereen werk te vinden is”. Omdat wij zelf in verschillende soorten omgevingen en milieus hebben bevonden en zijn opgegroeid, weten wij hoe moeilijk het is om simpelweg aan een baan te komen.

De kracht van Unique United

Doordat wij onszelf als een uniek uitzendbureau voorstellen, willen we niemand maar dan ook niemand buitensluiten. Wij zijn er let-ter-lijk voor iedereen. Jong, oud, studenten, jongvolwassenen. Hierbij willen wij onszelf scheiden van de rest door er grote en belangrijke doelgroepen erbij te pakken.

Niks is onmogelijk

Bij Unique United is niks onmogelijk. Alles is mogelijk, zolang je er maar 10000% voor gaat! Het is begrijpelijk dat je soms extra steun zou willen om die perfecte sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Of om bij het schrijven van een motivatiebrief de juiste woorden probeert te vinden maar het toch even niet lukt. Of dat je twijfelt aan je woorden, je CV, je plan van aanpak.

Ontwikkelen, ontwikkelen en nog eens ontwikkelen

Ontwikkelen is wat bij het leven hoort, bij iedereen. Het kan soms een beetje eng zijn, vooral op de werkvloer als je niet zo veel kennis hebt over dat bepaalde vakgebied. Wij zijn nooit uitgeleerd. Nooit klaar met nieuwe dingen ontdekken. Daarom is ontwikkelen voor ons een gewoonte.

We zijn een familie

Wij geven heel veel waarde aan de omgang en band die wij met de werknemers hebben. Daarom besteden wij daar extra veel aandacht aan. Wij zorgen ervoor dat de werknemers ten allen tijden zich op hun gemak voelen bij ons. Ook hebben wij een “familieband” gecreëerd waardoor wij nog hechter zijn geraakt met onze werknemers.

Zonder maatschappelijke rol, géén Unique United

Natuurlijk is er bij een uitzendbureau altijd sprake van vraag en aanbod, dat is hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit. Maar het uitzenden van uitzendkrachten? Daar staat meer achter, dan alleen het samenbrengen van vraag en aanbod.

Quality is the best business plan

Kwaliteit? Ja dat staat heel erg boven onze checklist van ons DNA. Door deze kwaliteit te bereiken en een hoog niveau van kwaliteit te behalen, kunnen wij de eerste stap zetten naar een goede communicatieve werksfeer. Ook geldt dit voor onze opdrachtgevers, waar wij nauw contact mee hebben waardoor de samenwerking tussen opdrachtgevers en ons als maar krachtiger wordt.

Een extra’tje

Zou je nou graag ergens willen werken waarbij de locatie te ver is van je huis, waarbij het slecht bereikbaar is? Dan helpen wij jou graag hierbij! Werknemers die moeilijk naar hun werkbestemming kunnen komen, verlenen wij extra service bij. Dit houdt in dat wij bereid zijn om de werknemers een handje te helpen voor het behalen van hun rijbewijs. Hopelijk stimuleren wij de werknemers om het rijbewijs te halen (wat ook een extra is voor de tijd dat de werknemer zich buiten het werk doorbrengt!). Een win-win situatie dus!

Ook is er een mogelijkheid om voor de werknemer een gratis OV te geven, waarbij er dan meer salaris wordt overgehouden en meer leuke dingen kunt doen!

Waar ga jij solliciteren?

Bekijk ons aanbod van diverse banen in verschillende sectoren

Bekijk vacatures