Werken met Unique United

Hoe is het om met Unique United te werken?

Bij Unique United kunt u persoonlijke aandacht verwachten. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat het contact tussen jou en ons goed, soepel en vertrouwelijk verloopt. Daarom willen wij je bedrijf en/of je organisatie eerst goed leren kennen voordat wij het juiste personeel naar jou toesturen.

Ten alle tijden zullen wij ons best doen om eruit te komen. Natuurlijk gaat het niet altijd even makkelijk maar zo laten we het jou beleven. De belevenis met ons dient werkgericht, doelgericht en soepel te verlopen. Maar dit neemt niet weg dat we ook een leuk, grappig plezierig gesprek kunnen voeren zonder de wat “saaiere” vergaderingen, meetings en andere contacten. We willen daarom een persoonlijke band creëren met onze werkgevers (en ook met onze werknemers). Dit zal voor veel vertrouwen zorgen binnen jou en ons!

De selectie die we maken, maken we o.a. door de kennismaking die wij met de werkgever en/of de organisatie gaan hebben. Mochten er wat moeilijkere functies zijn of heeft u lastige/bijzondere eisen? Dan zullen wij dat extra onder de aandacht brengen. Wat alles is mogelijk met Unique United! Letterlijk alles! Dus wacht zeker niet langer om contact met ons op te nemen zodat wij elkaar kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat maakt het voor de werkgever interessant om Unique United te kiezen?

Unique United wil je een beetje van de wat “saaiere” zorgen en administratie afnemen (niks te danken hoor!). Daarom nemen wij alles rondom werving. De selectie, contracten, uitzenden, detacheren en opleiden zorgen, zijn niet meer uw last en nemen wij dit van u over.

Wij zoeken snel en met oplossingen naar de juiste medewerkers die volledig op jouw bedrijf en/of organisatie zijn afgestemd. Mocht je specifieke eisen hebben voor je personeel? Dan kan je contact met ons opnemen door het contactformulier voor werkgevers in te vullen en zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Mocht je niet lang kunnen wachten en ben je té enthousiast om ons te spreken? Dat kan natuurlijk ook! Dan kan je telefonisch contact met ons opnemen op: 0612345678

Wij zorgen ervoor dat u de perfecte match aan personeel krijgt. Om deze perfecte match te kunnen vinden, zullen wij altijd persoonlijk contact met de werkgever hebben (zowel als de werknemer).

Als werkgever ben je natuurlijk benieuwd hoe zo’n proces nou in elkaar zit en hoe een uitzendbureau aan de slag gaat om voor jou de beste medewerkers te vinden. Bekijk hieronder onze werkwijze!

Wat is het proces voordat er een samenwerking met Unique United plaatsvindt?

Als Unique United je aanspreekt, dan kan je het contactformulier voor werkgevers invullen en gelijk opsturen. U kunt hier klikken voor het contactformulier. Zodra je deze hebt ingevuld nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Heb je vragen over Unique United waarbij je vastloopt of ben je gewoon erúg enthousiast en kan je niet wachten op onze reactie? Dan kan je ons ook bellen. Dit nummer vind je bij het kopje ‘contact’.

Wanneer wij het contactformulier hebben doorgenomen zullen wij telefonisch contact opnemen met jou om kennismaking te plannen. Wij willen onze werkgevers goed leren kennen en een goede basis beginnen zodat het voor beide partijen goed, fijn en vertrouwd aanvoelt.

Aanmelding via contactformulier

Als je graag met ons wilt samenwerken of zijn er wat onduidelijkheden en heb je vragen? Schrijf je dan in via ons contactformulier. Je kan daarna nog altijd telefonisch contact opnemen als je graag sneller in contact met ons zou willen komen. We zijn altijd 24/7 bereikbaar!

Persoonlijke kennismaking

Wanneer wij je contactformulier of aanmelding binnen hebben gekregen, zullen wij z.s.m. contact met je opnemen om een persoonlijke ontmoeting of kennismaking met je in te plannen. Bij deze kennismaking willen we de tijd nemen om jou en je bedrijf te leren kennen zodat wij de juiste diensten aan jou kunnen leveren. Wanneer wij een duidelijk beeld van je bedrijf hebben gecreëerd, zullen we binnen no-time al aan de slag gaan om de juiste medewerker(s) voor jou te vinden!

Vrijblijvend prijsvoorstel

Zodra wij een vacature hebben ontvangen, zullen wij de ins en outs met jou bespreken. We willen weten wat de wensen zijn en wat er vanuit onze kant wordt gewenst. Zodra we dat op een rijtje hebben, zullen wij een prijsvoorstel doen.

Vacature samenstellen (o.a. voor de website, social media, zoekmachines)

Wanneer je akkoord gaat met het prijsvoorstel, zullen we officieel beginnen zaken met elkaar te doen. Wij zullen dan direct aan de slag gaan om een vacature samen te stellen in verschillende kleuren, maten en geuren. De vacature zal op de beste, professionele, kwalitatieve en pakkende manieren worden geschreven om zo de beste pakkende vacature tevoorschijn te toveren. De vacature zal verschillende informatie behouden zodat gelijk de aandacht van de mensen pakt. Je zal je vacature terug kunnen vinden bij verschillende platformen zoals onze eigen website, Instagram, Facebook, externe (vacature)zoekmachines, Google zoekmachine en de mails die naar alle ingeschreven werknemers gaat.

Solliciteer periode

De door ons ontworpen vacatures zullen de aandacht pakken van veel kandidaten en zal het voor hen mogelijk zijn om te kunnen solliciteren voor deze vacature. Iedereen kan solliciteren, maar wij zullen de selectie erg nauwkeurig houden. De toekomstige werknemers zullen via onze website deze vacatures te zien krijgen en daarop oneindig kunnen solliciteren. Ook zullen de bij ons ingeschreven kandidaten een e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe vacature is bekend gemaakt.

Sollicitatiegesprekken procedure

Zodra er voldoende sollicitanten zijn, zullen wij samen met ons team opzoek gaan naar de meest geschikte personeel voor jouw bedrijf! Wij bellen de geschikte sollicitanten en vragen een kennismakingsgesprek aan. Zodra het kennismakingsgesprek goed en positief, in de naam van jouw bedrijf, goed verloopt, zullen wij deze kandidaten voor ronde twee uitnodigen: het sollicitatiegesprek. Dit gesprek zal vanwege de corona maatregelen meestal online via een videogesprek plaatsvinden. Tijdens deze gesprekken letten wij op verschillende aspecten waarvan wij vinden en weten die effectief zijn voor jou en het bedrijf.

Sollicitatiegesprekken procedure

Wij zullen deze sollicitanten testen op hun persoonlijke ontwikkeling en gedachtegang, vaardigheden, eerdere ervaringen, motivatie en eventuele doorgroeimogelijkheden. Na iedere sollicitant een eerlijke en gelijke kans hebben te gegeven, zullen wij een selectie maken en daaruit weer een selectie. Uiteindelijk zullen wij de perfecte match een goed bericht doorgeven en vertellen dat zij zijn aangenomen! Ps: Bij de laatste selectierondes geven wij de werkgevers ook de keus om met ons mee te selecteren als dit is wat de werkgever graag zou willen.

De beste match(es) voorstellen aan de werkgever

Na de uiteindelijke selectie aan kandidaten te hebben gemaakt, zullen wij deze aan u voorstellen. De keus bij het kiezen van de uiteindelijke kandidaat ligt uiteindelijk aan de werkgever mits de werkgever dit volledig aan ons wil overlaten. Zolang de werkgever wil dat wij het hele proces zelf uitkiezen zullen wij dit doen. En zolang de werkgever wil dat hij of zij zelf ook een gedeelte bepaalt bij de eindselectie, zal dit ook zeker mogelijk zijn. Zolang het de werkgever maar een voldaan gevoel geeft is alles voor ons mogelijk!

De binnenkomst van de kandidaat

Het proces van de indiensttreding van de gekozen kandidaat hangt eigenlijk van twee dingen af. Of u kiest voor uitzenden, of u kiest voor werving en selectie. Bij werving en selectie is jouw bedrijf de wettelijke werkgever. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de indiensttreding van de kandidaat. Ook komt het salaris en de kosten om de hoek kijken bij eventuele verzuim en/of uitval.

Meteen bellen

Wij staan jou graag te woord. Klik hieronder om ons meteen te bellen!

Bellen

Wat zijn de benodigdheden om aan te melden als werkgever bij Unique United?

Zonder het juiste personeel gaat het natuurlijk moeilijk om een goed werkend bedrijf te hebben (laten we daar stiekem over eens zijn). Maar het vinden van de juiste werknemers is natuurlijk een ander verhaal. Daarom zetten wij ons volledig in voor het vinden van het juiste personeel voor uw bedrijf en/of organisatie!

Hierbij kunt u denken aan nauw contact met Unique United over het bespreken van de vacatures, het personeel en extra gedetailleerde informatie die je met ons zou willen delen over je bedrijf en/of organisatie. Het kan natuurlijk zijn dat je nét wat extraatjes te melden hebt maar dat je niet weet hoe je dat op de vacatures zou willen vermelden. Of dat je natuurlijk

Contact opnemen / vraag stellen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Dat kan! Laat uw gegevens/vraag achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Naam(Vereist)
Adres

Vacature aanmelden

Een vacature aanmelden is heel gemakkelijk na je aanvraag, Unique United neemt na je aanvraag zo snel mogelijk contact met je op!

Vacature aanmelden

Werken met Unique United

Unique United wil je een beetje van de wat “saaiere” zorgen en administratie afnemen (niks te danken hoor!).

Werken met Unique United

Meest gestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen voor werkgevers. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

Bekijk meest gestelde vragen