Vacature aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Contactpersoon*
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat maakt het voor de werkgever interessant om Unique United te kiezen?

Unique United wil je een beetje van de wat “saaiere” zorgen en administratie afnemen (niks te danken hoor!). Daarom nemen wij alles rondom werving. De selectie, contracten, uitzenden, detacheren en opleiden zorgen, zijn niet meer uw last en nemen wij dit van u over.

Wij zoeken snel en met oplossingen naar de juiste medewerkers die volledig op jouw bedrijf en/of organisatie zijn afgestemd. Mocht je specifieke eisen hebben voor je personeel? Dan kan je contact met ons opnemen door het contactformulier voor werkgevers in te vullen en zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Mocht je niet lang kunnen wachten en ben je té enthousiast om ons te spreken? Dat kan natuurlijk ook! Dan kan je telefonisch contact met ons opnemen op: 06 43 43 30 21

De perfecte match

Wij zorgen ervoor dat u de perfecte match aan personeel krijgt. Om deze perfecte match te kunnen vinden, zullen wij altijd persoonlijk contact met de werkgever hebben (zowel als de werknemer).

Als werkgever ben je natuurlijk benieuwd hoe zo’n proces nou in elkaar zit en hoe een uitzendbureau aan de slag gaat om voor jou de beste medewerkers te vinden. Bekijk hier onze werkwijze!

Wat is het proces voordat er een samenwerking met Unique United plaatsvindt?

Als Unique United je aanspreekt, dan kan je het contactformulier voor werkgevers invullen en gelijk opsturen. U kunt hier klikken voor het contactformulier. Zodra je deze hebt ingevuld nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Heb je vragen over Unique United waarbij je vastloopt of ben je gewoon erúg enthousiast en kan je niet wachten op onze reactie? Dan kan je ons ook bellen. Dit nummer vind je bij het kopje ‘contact’.

Wanneer wij het contactformulier hebben doorgenomen zullen wij telefonisch contact opnemen met jou om kennismaking te plannen. Wij willen onze werkgevers goed leren kennen en een goede basis beginnen zodat het voor beide partijen goed, fijn en vertrouwd aanvoelt.

Meteen bellen

Wij staan jou graag te woord. Klik hieronder om ons meteen te bellen!

Bellen

Contact opnemen / vraag stellen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Dat kan! Laat uw gegevens/vraag achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Naam(Vereist)
Adres

Vacature aanmelden

Een vacature aanmelden is heel gemakkelijk na je aanvraag, Unique United neemt na je aanvraag zo snel mogelijk contact met je op!

Lees verder

Werken met Unique United

Unique United wil je een beetje van de wat “saaiere” zorgen en administratie afnemen (niks te danken hoor!).

Lees verder

Meest gestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen voor werkgevers. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

Lees verder