Voor werkgevers

Je startpunt naar vast en tijdelijk personeel

Het kan lastig zijn om de juiste werknemer te vinden voor de juiste aantal periode(s). Daarom helpen wij je graag en hoef je ons alleen te vertellen wat je nodig hebt en wij maken de werkelijkheid. Met de juiste aandacht en kennis in combinatie met de juiste inzet van slimme technologie anno 2022 helpen wij je graag aan het juiste talent.

Vacature aanmelden

Een vacature aanmelden is heel gemakkelijk na je aanvraag, Unique United neemt na je aanvraag zo snel mogelijk contact met je op!

Vacature aanmelden

Werken met Unique United

Unique United wil je een beetje van de wat “saaiere” zorgen en administratie afnemen (niks te danken hoor!).

Werken met Unique United

Meest gestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen voor werkgevers. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

Bekijk meestgestelde vragen

Aanmelding via contactformulier

Als je graag met ons wilt samenwerken of zijn er wat onduidelijkheden en heb je vragen? Schrijf je dan in via ons contactformulier. Je kan daarna nog altijd telefonisch contact opnemen als je graag sneller in contact met ons zou willen komen. We zijn altijd 24/7 bereikbaar!

Persoonlijke kennismaking

Wanneer wij je contactformulier of aanmelding binnen hebben gekregen, zullen wij z.s.m. contact met je opnemen om een persoonlijke ontmoeting of kennismaking met je in te plannen. Bij deze kennismaking willen we de tijd nemen om jou en je bedrijf te leren kennen zodat wij de juiste diensten aan jou kunnen leveren. Wanneer wij een duidelijk beeld van je bedrijf hebben gecreëerd, zullen we binnen no-time al aan de slag gaan om de juiste medewerker(s) voor jou te vinden!

Vrijblijvend prijsvoorstel

Zodra wij een vacature hebben ontvangen, zullen wij de ins en outs met jou bespreken. We willen weten wat de wensen zijn en wat er vanuit onze kant wordt gewenst. Zodra we dat op een rijtje hebben, zullen wij een prijsvoorstel doen.

Vacature samenstellen (o.a. voor de website, social media, zoekmachines)

Wanneer je akkoord gaat met het prijsvoorstel, zullen we officieel beginnen zaken met elkaar te doen. Wij zullen dan direct aan de slag gaan om een vacature samen te stellen in verschillende kleuren, maten en geuren. De vacature zal op de beste, professionele, kwalitatieve en pakkende manieren worden geschreven om zo de beste pakkende vacature tevoorschijn te toveren. De vacature zal verschillende informatie behouden zodat gelijk de aandacht van de mensen pakt. Je zal je vacature terug kunnen vinden bij verschillende platformen zoals onze eigen website, Instagram, Facebook, externe (vacature)zoekmachines, Google zoekmachine en de mails die naar alle ingeschreven werknemers gaat.

Solliciteer periode

De door ons ontworpen vacatures zullen de aandacht pakken van veel kandidaten en zal het voor hen mogelijk zijn om te kunnen solliciteren voor deze vacature. Iedereen kan solliciteren, maar wij zullen de selectie erg nauwkeurig houden. De toekomstige werknemers zullen via onze website deze vacatures te zien krijgen en daarop oneindig kunnen solliciteren. Ook zullen de bij ons ingeschreven kandidaten een e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe vacature is bekend gemaakt.

Sollicitatiegesprekken procedure

Zodra er voldoende sollicitanten zijn, zullen wij samen met ons team opzoek gaan naar de meest geschikte personeel voor jouw bedrijf! Wij bellen de geschikte sollicitanten en vragen een kennismakingsgesprek aan. Zodra het kennismakingsgesprek goed en positief, in de naam van jouw bedrijf, goed verloopt, zullen wij deze kandidaten voor ronde twee uitnodigen: het sollicitatiegesprek. Dit gesprek zal vanwege de corona maatregelen meestal online via een videogesprek plaatsvinden. Tijdens deze gesprekken letten wij op verschillende aspecten waarvan wij vinden en weten die effectief zijn voor jou en het bedrijf.

Sollicitatiegesprekken procedure

Wij zullen deze sollicitanten testen op hun persoonlijke ontwikkeling en gedachtegang, vaardigheden, eerdere ervaringen, motivatie en eventuele doorgroeimogelijkheden. Na iedere sollicitant een eerlijke en gelijke kans hebben te gegeven, zullen wij een selectie maken en daaruit weer een selectie. Uiteindelijk zullen wij de perfecte match een goed bericht doorgeven en vertellen dat zij zijn aangenomen! Ps: Bij de laatste selectierondes geven wij de werkgevers ook de keus om met ons mee te selecteren als dit is wat de werkgever graag zou willen.

De beste match(es) voorstellen aan de werkgever

Na de uiteindelijke selectie aan kandidaten te hebben gemaakt, zullen wij deze aan u voorstellen. De keus bij het kiezen van de uiteindelijke kandidaat ligt uiteindelijk aan de werkgever mits de werkgever dit volledig aan ons wil overlaten. Zolang de werkgever wil dat wij het hele proces zelf uitkiezen zullen wij dit doen. En zolang de werkgever wil dat hij of zij zelf ook een gedeelte bepaalt bij de eindselectie, zal dit ook zeker mogelijk zijn. Zolang het de werkgever maar een voldaan gevoel geeft is alles voor ons mogelijk!

Meteen bellen

Wij staan jou graag te woord. Klik hieronder om ons meteen te bellen!

Bellen

Contact opnemen / vraag stellen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Dat kan! Laat uw gegevens/vraag achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Naam(Vereist)
Adres

Vacature aanmelden

Een vacature aanmelden is heel gemakkelijk na je aanvraag, Unique United neemt na je aanvraag zo snel mogelijk contact met je op!

Vacature aanmelden

Werken met Unique United

Unique United wil je een beetje van de wat “saaiere” zorgen en administratie afnemen (niks te danken hoor!).

Werken met Unique United

Meest gestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen voor werkgevers. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

Bekijk meestgestelde vragen