Waarom Unique United?

Hoe is de flow van Unique United?

Unique United staat volledig in de 100% respect modus. Omdat wij ons volledig inzetten in de mens en de bijzondere aspecten van de mens, willen wij er alles aan doen om voor die ene speciale persoon een speciale passende baan de te vinden. Bij Unique United zijn wij, zoals onze naam het al zegt: UNIEK! Wij schreeuwen deze woord ook uit door de manier hoe wij binnen ons uitzendbureau handelen.

Unique United is niet zomaar een uitzendbureau, maar een uitzendbureau die er voor alles en iedereen klaar staat. Wij willen een deel uitmaken van de samenleving en om onze eigen kracht toe te kunnen voegen aan de samenleving, geloven wij erin dat we de samenleving ook sterker kunnen maken door de juiste behandelingen en ondersteuningen.

Waarom is Unique United zo Uniek?

De reden dat wij Unique United heten heeft een speciale reden voor ons. Iedereen doet zoveel mogelijk mee in de samenleving. Sommigen hebben daar ondersteuning bij nodig. Wij kunnen die ondersteuning op onze manier bieden aan iedereen die dit wil. Je kunt altijd bij ons terecht om te bespreken waar jij ondersteuning bij nodig hebt.

Unique United is er voor mensen met of zonder complexe problematiek. Mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Maar ook bedoelen wij hier mensen mee die op een bepaalde leeftijd zitten waarin er niet meer zoveel zekerheid is over het vinden van een baan. De mensen die een niet-westerse achtergrond hebben, waardoor ze het Nederlandse taal niet goed beheersen en daardoor niet 100% zeker achter hun sollicitatie staan. Of ex-gedetineerden en jongvolwassenen die extra steun nodig hebben kunnen bij ons allemaal terecht.

 

Iedereen gelijke kansen!

Wij willen iedereen gelijk behandelen en daarom ook iedereen gelijke kansen bieden voor in de arbeidsmarkt. Helaas kan het voorkomen dat er sprake is van discriminatie op wat voor een manier dan ook. Mocht je tijdens het solliciteren merken van discriminatie en racisme? Meld het dan gelijk bij ons en wij zullen er alles aan doen om dat tegen te gaan! Kortom: Ieder-één krijgt passende hulp bij Unique United!

Meteen bellen

Wij staan jou graag te woord. Klik hieronder om ons meteen te bellen!

Bellen