Meest gestelde vragen voor werkgevers

Meest gestelde vragen

Wij zijn blij wanneer onze werknemers en werkgevers tevreden zijn over onze manier van werken. Daarom is het voor ons erg belangrijk dat wij de klachten en feedback erg serieus nemen zodat we op die punten kunnen verbeteren. Heb jij een feedback voor ons? Of heb je een klacht? Dan willen we je vragen om dit formulier op de website in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Unique United is een doelgroepenuitzendbureau. Hierbij willen we zeggen dat we ons richten op iedereen. Wij komen op voor alle burgers die werk zoeken en daarbij nemen wij ook een speciale doelgroep mee namelijk de burgers die niet-Westerse achtergronden hebben, ex-gedetineerden, mensen met een verstandelijke of geestelijke beperking, oud-volwassenen (45-plussers) en jongeren met gedragsproblemen. Verschillende doelgroepen waar wij ons best voor willen doen bij het vinden van een baan dus! Wij vinden het daarom ook niet acceptabel wanneer mensen gediscrimineerd worden. Of je nou om je geslacht, afkomst, gender of andere redenen gediscrimineerd wordt, is niet acceptabel. Discriminatie, het uitsluiten van mensen op welke grond dan ook, is niet toegestaan. Daarom is het standpunt van Unique United dan ook: wij discrimineren niet. Ook zijn wij alert op mogelijke discriminerende verzoeken van opdrachtgevers, want daar werken bij niet aan mee!

Heb je het gevoel dat je gediscrimineerd wordt? Contacteer dan gelijk jouw contactpersoon binnen in Unique United. Jouw contactpersoon zal dan jouw klacht gelijk oppakken en te onderzoeken. Deze klachten zullen altijd serieus genomen worden door Unique United. In deze gevallen bespreken we met de leidinggevende of de afdeling binnen in Unique United.

Onze visie is eigenlijk erg simpel. Behandel de mensen zoals jezelf behandelt zou willen worden. Dit betekent dat we met zijn allen elkaar nodig hebben om elkaar sterker, gemotiveerder en gedreven kunnen maken. Wij willen daarom een speciale band met jou creëren waardoor wij naast jouw werkgever, ook eventueel jouw vertrouwenspersoon kunnen worden. Een fijn, professioneel en respectvol contact tussen ons en jou, zorgt ervoor dat wij erg blij zullen zijn met jou als werknemer en wij hopen daarbij ook dat jij ook blij zult zijn op de werkvloer en daardoor ook naar Unique United toe. Iedereen is speciaal en dat willen wij als Unique United duidelijk naar de werkvloer overbrengen. Iedereen kan doen wat hij of zij wil, zolang jij het maar wilt. Heb je extra steun nodig om nét dat beetje motivatie te hebben om je motivatiebrief te kunnen schrijven, dan zijn wij er voor je om die extra steun te geven!

Iedereen heeft recht op een leuke, fijne en vertrouwelijke baan waar hij of zij zich thuis voelt en is dit ook waar te maken. Het kan zijn dat je door een bepaalde situatie in je leven, nare gebeurtenis, je leeftijd, je achtergrond, je gebrek aan de Nederlandse taal, je fysieke- en mentale gezondheid jou in de weg staat om de stappen te nemen die je lijden naar je (eventuele) droombaan. Ook kan het zijn dat deze elementen jou je zelfvertrouwen ontnemen en daardoor minder enthousiast en gemotiveerd bent om te solliciteren. Wij weten hoe dit kan voelen, hoe dit mentaal een groot probleem kan worden en dat je soms zelf even niet raad weet te vinden. Daarom staan wij als Unique United er helemaal voor om jou te helpen als je leiding nodig hebt. Wij geloven erin dat wanneer mensen elkaar helpen en als team samenwerken, de wereld een groot stuk mooier wordt. Wij willen samen met jou deze wereld een stukje mooier maken. Wij zouden het ook erg vet vinden als jij dat ook met ons zou willen doen!

Op dit moment zijn wij druk bezig met het opzetten van de Unique United College. Hierin kunnen onze werknemers en/of toekomstige werknemers verschillende soorten Webinars deelnemen. Ook kunnen zij meerdere leerzame en interessante opleidingen en cursussen volgen. Zodra hier meer duidelijkheid over komt, zal je het bericht van ons ontvangen.

Maakt Unique United gebruik van social media voor de werkgevers?

Ja zeker! Wij werken elke dag bij het vinden van de juiste personeel zodat wij u de perfecte match kunnen bezorgen. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van verschillende social media marketing strategieën.

  1. We bieden jou de mogelijkheid om je eigen vacaturesite te laten ontwikkelingen.
  2. Omdat wij bij Unique United verschillende soorten doelgroepen hebben, maakt het ons ook wat makkelijker om een bepaald doelgroep, waar jij naar opzoek bent, te targeten op het juiste social media kanaal. Door op deze social media kanalen de spelen met verschillende posts, advertenties, filmpjes en Tiktoks.
  3. Email campagnes. We hebben e-mailcampagnes gaande op het moment dat je met ons wilt samenwerken. Zodra wij vacatures doorgestuurd krijgen, zullen wij deze onder de aandacht brengen in ons personeelsbestand.

Meteen bellen

Wij staan jou graag te woord. Klik hieronder om ons meteen te bellen!

Bellen

Contact opnemen / vraag stellen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Dat kan! Laat uw gegevens/vraag achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Naam(Vereist)
Adres